خطر ابتلا به سرطان سینه را با این مواد غذایی کاهش دهید!
سبک زندگی جدید شاید راحتی های زیادی را برای بشر به ارمغان آورده اما مشکلاتی را هم به همراه دارد که بروز انواع بیماری ها یکی از آنها است. درصد بالایی از سرطان های سینه با پیروی از تغذیه سالم قابل پیشگیری است و حتی مرگ و میر را بر اثر این بیماری کاهش می دهد.
هر چه زندگی پیشرفته تر می شود استرس و نگرانی هم افزایش می یابد، در این رهگذر اما انواع غذاهای آماده و به اصلاح فست فوت ها هم وارد میدان شده اند و به کمک شیوع انواع بیماری ها آمده اند که یکی از آنها سرطان سینه است.
برخی از عواملی که با خطر ابتلا به سرطان سینه مرتبط اند خارج از کنترل فرد هستند مانند سن و سابقه خانوادگی، اما رژیم غذایی یکی از چندین عامل ابتلا به این سرطان است که می تواند نقشی اساسی در کاهش ابتلا به این بیماری داشته باشد.
سرطان سینه و ارتباط آن با رژیم غذایی
اضافه وزن یا چاقی یک عامل خطر شناخته شده برای سرطان سینه است و تغذیه سالم نقش اساسی در کمک به کاهش وزن دارد، توده چربی اضافی به دلیل اثرات آن بر التهاب، سطوح هورمونی، عوامل تنظیم کننده رشد سلولی و غیره با خطر افزایش ابتلا به این بیماری در زنان یائسه مرتبط است.
چه بخوریم؟
مصرف مداوم میوه ها و سبزیجات، به طور معمول میوه های به رنگ قرمز، نارنجی، زرد، سبز تیره بیشترین مواد مغذی را دارند، لوبیا و عدس، غلات کامل مانند بلغور جو دوسر، برنج قهوه ای و نان سبوس دار، روغن زیتون، ماهی و ادویه ها که سرشار از آنتی اکسیدان هستند برای پیشگیری از ابتلا به سرطان سینه مفید هستند.
چه نخوریم؟
غذاهای سرشار از چربی اشباع شده مانند گوشت گاو، بره، مرغ، روغن نارگیل و بسیاری از غذاهای پخته و سرخ شده مانند فست فودها و چربی های ترانس موجود در غذاهای سرخ شده نیز باید پرهیز شود.