سلامت

4 ماهی که برای سلامتی بیشتر باید بخورید!

یک توصیه رایج در میان متخصصان تغذیه و پزشکان خوردن بیشتر ماهی است. اما با وجود مقدار زیادی از گزینه های غذاهای دریایی موجود، تصمیم گیری برای خرید می تواند مشکل باشد. حتی مشتاق‌ ترین افراد غذای سالم نیز برای تعیین تفاوت بین انواع ماهی ها از نظر سلامتی آن تلاش می‌ کنند.

چه چیزی ماهی را کم و بیش سالم تر می کند؟

وقتی صحبت از ماهی می شود، همه گونه ها از نظر محتوای تغذیه ای و تأثیرات کلی بر سلامتی یکسان نیستند.

بیشتر ماهی ها حاوی مقادیر قابل توجهی پروتئین، ویتامین های گروه B و طیف وسیعی از مواد معدنی از جمله آهن، سلنیوم، روی و حتی در برخی موارد کلسیم هستند. پروتئین برای ترمیم عضلات، حمایت از سیستم ایمنی، و سیر و انرژی نگه داشتن شما ضروری است. در همین حال، سایر مواد مغذی که اغلب در ماهی یافت می شوند، از سلامت متابولیک، ایمنی، قلب و استخوان حمایت می کنند.

با این حال، برخی از سالم‌ ترین گونه‌ های ماهی حاوی اسیدهای چرب امگا 3 و ویتامین D هستند. امگا 3 چربی‌ های سالمی هستند که به حفظ سلامت قلب، مغز، مفاصل، چشم‌ ها و پوست کمک می‌ کنند و در عین حال از سلامت روان نیز حمایت می‌ کنند. و کاهش التهاب در بدن، در حالی که ویتامین D استخوان های شما را قوی نگه می دارد، سیستم ایمنی شما را تقویت می کند و می تواند بر خلق و خوی شما تأثیر مثبت بگذارد.

4 مورد از سالم ترین انواع ماهی

با توجه به این انبوه اطلاعات، ما چهار نوع ماهی را معرفی کرده‌ ایم که نسبت به بقیه سالم‌ تر، نا خالصی‌ های کمتری دارند و از نظر محیط زیست سازگارتر هستند.

ساردین

این ماهی‌ های کوچک سرشار از امگا 3، کلسیم و ویتامین D هستند. ساردین ها همچنین یک سالاد خوشمزه دریایی مانند ماهی تن برای ساندویچ، هستند.

ماهی قزل آلا

به‌ عنوان یکی از اساسی‌ ترین انتخاب‌ های ماهی سالم، ماهی قزل‌ آلا چیزهای زیادی برای ارائه از نظر تغذیه‌ ای دارد البته تا زمانی که مسئولانه صید شود. ماهی قزل‌ آلا سرشار از امگا 3 و ویتامین D، همه کاره است و طعم ملایمی دارد. بعلاوه، ماهی آزاد کنسرو شده گزینه ای در دسترس است که هنوز هم طعم فوق العاده ای در غذاهای دریایی دارد.

شاه ماهی

هنگامی که ماهی کم زنجیره غذایی را انتخاب می کنید، شاه ماهی یکی از بهترین انتخاب های شما به عنوان یک غذای دریایی کوچک و سریع است. شاه ماهی سرشار از امگا 3 و ویتامین B12 است و معمولا به صورت ترشی یا دودی موجود است. با این حال، شاه ماهی معمولاً به‌ صورت کنسرو نیز در دسترس است.

قزل آلای رنگین کمان

قزل‌ آلای رنگین‌ کمان به‌ عنوان یک صید، ماهی زیبایی است که می‌ توان آن را دید، با پوست رنگارنگ رنگین و نارنجی تیره، گوشتی شبیه ماهی قزل آلا. اگر چه به اندازه سایر گزینه‌ های این فهرست در زنجیره غذایی پایین نیست، این ماهی ملایم و غنی از امگا 3 نسبت به سایر ماهی‌ های زنجیره غذایی بالا از نظر آلاینده‌ های کمتری برخوردار است.

مطالب مرتبط

دکمه بازگشت به بالا