تغذیه

چرا تخم کتان بخوریم + 5 خاصیت شگفت انگیز!

تخم کتان سرشار از مواد غذایی و ویتامین‌ هایی است که مصرف مقدار کمی از آن در طول روز می‌ تواند نیاز ما به این مواد غذایی را رفع کند، بنابراین گنجاندن تخم کتان در رژیم غذایی روزانه فواید سلامتی متعددی از جمله تقویت سلامت قلب، بهبود فرایند هضم غذا و ارتقای سلامت پوست و مو را به همراه دارد.

مزایای مصرف این تخم کتان

بهبود فرایند کاهش وزن

تخم کتان سرشار از فیبر و چربی‌های سالم است، بنابراین باعث ایجاد احساس سیری می‏‌شود و مصرف آن به بهبود فرایند کاهش وزن کمک می‌کند.

سرشار از فیبر

تخم کتان سرشار از فیبرهای محلول و نامحلول است که به بهبود فرایند هضم غذا کمک می‌ کند، سلامت روده را ارتقا می‌ دهد و از حرکات منظم روده برای بهبود سلامت دستگاه گوارش حمایت می‌ کند.

بهبود سلامت قلب

مصرف تخم کتان باعث کاهش فشار خون و همچنین کاهش سطح کلسترول مضر خون می ‏‌شود، بنابراین به تقویت سلامت قلب کمک می‌ کند و به یک مکمل مناسب برای قلب تبدیل شده است.

حاوی آنتی‌ اکسیدان

تخم کتان سرشار از آنتی‌ اکسیدان‌ های قوی است که از سلول‌ ها در برابر آسیب محافظت می‌ کند و احتمال بروز بیماری‌ های مزمن همچون سرطان و بیماری‌ های قلبی را کاهش می‌ دهد.

غنی از اسیدهای چرب امگا ۳

تخم کتان منبع گیاهی عالی برای اسیدهای چرب امگا ۳ است، بنابراین مصرف آن به بهبود سلامت قلب کمک می‌ کند و آن را به یک مکمل مفید برای یک رژیم غذایی متعادل تبدیل کرده است.

مطالب مرتبط

دکمه بازگشت به بالا