7 جایگزین برتر برای کره (شامل گزینه های سالم تر)
کره یک عنصر اصلی در بسیاری از دستور العمل ها است اما همیشه سالم ترین گزینه نیست. اگر پزشکتان مدام به شما یادآوری می کند که مراقب کلسترول خود باشید، باید گزینه های جایگزینی برای آن دستور العمل های کره را بررسی کنید. خوشبختانه، چندین جایگزین کره می توانند طعم و بافت غنی و خامه ای را که در دستور غذای شما نیاز دارید، فراهم کنند.
چرا از جایگزین کره استفاده کنیم؟
دلایل مختلفی وجود دارد که ممکن است در دستور پخت خود به جایگزین کره نیاز داشته باشید. شاید کره شما تمام شده باشد و برای رفتن به فروشگاه خیلی دیر شده باشد. یا شاید به عدم تحمل لاکتوز مبتلا هستید یا در حال میزبانی یک مهمانی شام با مهمانی هستید که به لاکتوز حساسیت دارد.
یافتن یک مبادله کره بدون لبنیات در این شرایط بسیار مهم است. یا شاید در حال تلاش برای کاهش کلسترول و چربی در رژیم غذایی خود هستید. اگر چه درست است که همه چربی ها مضر نیستند و چربی های سالم بخش مهمی از یک رژیم غذایی کامل هستند، در تمام این موارد، به یک جایگزین خوب برای کره نیاز دارید.
1. روغن زیتون
روغن زیتون یک جایگزین استثنایی کره است، به خصوص برای تفت دادن و سرخ کردن. قوام طبیعی روغن زیتون شبیه به کره ذوب شده است و طعمی غنی و خوش طعم به غذاها می دهد. روغن زیتون همچنین گزینه سالم تری نسبت به کره خالص است، زیرا سرشار از چربی های تک غیر اشباع است که می تواند به کاهش سطح کلسترول کمک کند.
2. روغن نارگیل
روغن نارگیل یکی دیگر از جایگزین های محبوب کره است، به ویژه در پخت. طعمی غنی و شیرین و بافتی شبیه کره دارد که آن را به انتخابی جامد برای کیک ها، و سایر محصولات پخته تبدیل می کند. اگرچه روغن زیتون و روغن نارگیل تقریباً تعداد کالری و گرم چربی یکسانی دارند، اما در مورد سلامتی کاملاً یکسان نیستند. روغن نارگیل چربی اشباع بیشتری دارد، بنابراین باید در حد اعتدال استفاده شود.
3. آووکادو
آووکادو زمانی که به جایگزینی سالم تر برای کره نیاز دارید، یک محصول هوشمندانه است. استفاده از آووکادو می تواند به طور چشمگیری چربی را در دستور غذا کاهش دهد و دوز ویتامین و مواد معدنی (و همچنین طعمی غنی و آجیلی) به آن اضافه کند. یک نکته این است که آووکادو مانند کره ذوب نمی شود، بنابراین با مواد خشک شما به همان شکل مخلوط نمی شود. برای جبران این، کمی بیشتر از مقداری که دستور غذا می خواهد از مواد مرطوب استفاده کنید.
4. کره های آجیل
کره های آجیل، مانند بادام هندی یا کره بادام، می توانند جایگزین فوق العاده ای برای کره باشند، به خصوص در خوراکی های پخته شده یا به عنوان اسپری روی نان تست. حتی کره بادام زمینی در اینجا کار می کند. این کره های وگان قابلیت پخش و بافت مشابه کره سنتی را دارند و آنها را جایگزینی عالی برای دستور العمل هایی می کند که نیاز به یک ماده خامه ای دارند. فراتر از آن، کره های آجیل نیز گزینه سالم تری هستند.
اگرچه محتوای چربی آنها مشابه است، اما کره های آجیل دارای چربی های تک غیر اشباع هستند که به عنوان نوع خوب چربی نیز شناخته می شود.
5. سس سیب
سس سیب یکی از بهترین جایگزین های کره است، به خصوص زمانی که رطوبت و شیرینی برای دستور غذا بسیار مهم است. طعم و بافت مورد نیاز شما را بدون افزودن کالری یا چربی اضافه می کند، و همچنین یک گزینه عالی برای افرادی است که وگان یا عدم تحمل لاکتوز دارند.
6. پوره کدو تنبل
پوره کدو تنبل یک جایگزین کره گیاهی خوشمزه است که هم رطوبت و هم طعم شیرین و آجیلی را به دستور غذاها اضافه می کند. همچنین به لطف بتا، منبع عالی ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها است.
کاروتن، ویتامین C و ویتامین E موجود در کدو تنبل. نه تنها کره خود را با یک گزینه کم چرب عوض می کنید، بلکه یک پانچ مغذی را با پوره کدو حلوایی نیز تهیه می کنید. پوره کدو تنبل در دستور العمل هایی که نیاز به کمی رطوبت دارند، مانند کیک، کلوچه و نان، بهترین کارایی را دارد.
7. ماست یونانی
ماست یونانی یک جایگزین همه کاره کره و دوغ است که در غذاهای شور و شیرین به خوبی کار می کند. این یک منبع درجه یک پروتئین و کلسیم است و دارای طعمی تند و بافت خامه ای است که ممکن است به یک دستور نهایی غلیظ تر کمک کند. از ماست یونانی به عنوان جایگزین کره فقط با حداکثر یک فنجان ماست یونانی استفاده کنید.
بدون کره؟ مشکلی نیست.
جایگزین کردن کره در دستور غذا با گزینه کمی سالم تر همیشه ایده خوبی است. با این گزینه ها، آماده خواهید بود تا یک دستور العمل بدون کره ایجاد کنید و بارها و بارها به آن بازگردید.