تغذیه

از فواید مصرف عناب چه می دانید؟

عناب تازه، کالری کم و فیبر بالا دارد و سرشار از آنتی اکسیدان است، این میوه که به خرمای چینی یا خرمای قرمز هم مشهور است، میوه بومی جنوب آسیا است، اما در سایر نقاط دنیا نیز محبوبیت دارد، طبع عناب براساس طب سنتی، گرم است و به‌ خاطر خاصیت آرام‌ بخشی، برای رفع اختلالات خواب و بی‌خوابی و کاهش استرس و اضطراب توصیه می‌ شود.

چرا عناب مصرف کنیم؟

  • سلامتی سلول‌ ها و جلوگیری از آسیب.
  • کاهش ریسک بروز بیماری‌های قلبی، التهاب و انواع سرطان.
  • هضم غذا و تسهیل عملکرد صحیح دستگاه گوارش.
  • کاهش ریسک بروز بعضی بیماری‌ های مزمن مانند دیابت نوع ۲، چاقی و بیماری‌ های قلبی.
  • حفظ سلامت پوست، سیستم ایمنی بدن و کاهش استرس اکسیداتیو.
  • کاهش فشار خون، کاهش سطح کلسترول بد (LDL) و افزایش کلسترول خوب.
  • کاهش التهاب‌ های مرتبط با بیماری‌ های التهابی و التهاب مزمن مفاصل.
  • جلوگیری از کم خونی (آنمی) رایج در دوران بارداری با تأمین آهن مورد نیاز.
  • درمان یبوست و مشکلات گوارشی مشترک در دوران بارداری به‌ خاطر فیبر.
  • ضد استرس اکسیداتیو و جلوگیری از مشکلات مرتبط با بارداری مانند پره‌ اکلامپسیا (فشار خون بالا).
  • کاهش التهاب و تسکین مجاری تنفسی.
  • کاهش علائم تحریک و خارش حلق.
  • کاهش عفونت‌ های تنفسی و سرفه‌ های عفونی به‌خاطر خاصیت ضد عفونی‌ کنندگ.
  • کاهش استرس و آرامش اعصاب و تسکین سرفه.
  • کاهش ریسک بروز بیماری‌ های مربوط به مردان.
     

مصرف بیش از حد عناب ممکن است باعث خواب‌ آلودگی، اسهال، یبوست و نفخ شود و توصیه می‌ شود این میوه را در حد اعتدال مصرف کنید.

سلب مسئولیت: همیشه قبل از شروع هر روتین با پزشک خود مشورت کنید.

مطالب مرتبط

شاید دوست داشته باشید
بستن
دکمه بازگشت به بالا