با خوردن این ماده غذایی سرما نخواهید خورد!
سیر دارای مجموعهای از مواد مغذی از جمله پتاسیم، فسفر، روی و گوگرد است. این مواد مغذی ممکن است به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کنند و از بیماری های عفونی جلوگیری کنند. سیر می تواند سلول های مهم سیستم ایمنی مانند ماکروفاژها، لنفوسیت ها، سلول های کشنده طبیعی و ائوزینوفیل ها را فعال کند.
عصاره سیر کهنه ممکن است به ویژه در تقویت سیستم ایمنی بدن مؤثر باشد. این عصاره با برش دادن و خیساندن سیر در مایع به مدت ۲۰ ماه تهیه می شود که باعث افزایش برخی ترکیبات از جمله پروتئینی به نام لکتین می شود.
سیر به یشگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا کمک می کند
سیر ممکن است به جلوگیری از ویروس های شایع که باعث سرماخوردگی و آنفولانزا می شوند کمک کند. سیر خواص ضد میکروبی دارد که باعث کشتن باکتری ها و ویروس ها می شود، عمدتاً به دلیل ترکیباتی مانند آلیسین و آجون. این ترکیبات حاوی گوگرد هستند که به سیر بوی خاص و طعم آن می دهند. برخی از انواع ترکیبات گوگردی در سیر ممکن است آنچه که در پیشگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا کمک می کند، باشند.
کاهش شدت علائم سرماخوردگی با سیر
عصاره سیر کهنه ممکن است به ویژه به کوتاه تر کردن مدت زمان یا کاهش شدت سرماخوردگی کمک کند. این نوع سیر دارای آنتی اکسیدان های فعال بیشتری است که از آسیب سلولی جلوگیری می کنند، در مقایسه با سیر تازه.
بهترین روش مصرف سیر چیست؟
هیچ داده ای قطعی وجود ندارد که نشان دهد کدام فرم از سیر برای سرماخوردگی بهتر است. سیر خام و سیر پودر شده (که در پخت و پز و مکملها استفاده میشود) هر دو حاوی آلیسین هستند. برخی دیگر از ترکیبات ممکن است در فرآیند تولید حفظ یا از بین بروند.اگر سیر خام را خرد، له یا برش دهید و به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید بماند، آلیسین و دیگر ترکیبات مفید بیشتری تولید خواهد کرد.
پخت سیر خام میتواند آلیسین آن را از بین ببرد. اگر میتوانید، سیر را در انتهای پخت غذا اضافه کنید تا میزان حرارتی که به آن وارد میشود کاهش یابد. سیر پودر شده معمولا آلیسین را حفظ میکند، زیرا در فرآیند خشک سازی سیر در دمای پایین تهیه میشود.