با این نکات ساده غذای خانگی باعث افزایش سلامتی می شود
مطالعهای در دانشگاه واشنگتن نشان می دهد که خوردن فقط یک وعده غذایی از ابتدا در روز، مهم نیست که چقدر ساده باشد، سلامت شما را بهبود می بخشد (و همچنین باعث صرفه جویی در هزینه ها می شود!). این نکات فواید را به حداکثر می رساند.
چاشنی باعث کاهش فشار خون می شود
مطالعه ای در ایالت پن نشان می دهد که افزودن یک یا دو قاشق چای خوری سبزی یا ادویه به غذا فشار خون شما را کاهش می دهد. آنها عملکرد عروق خونی را بهبود می بخشند که به جریان خون و کنترل فشار کمک می کند.
نم نم روغن درد مفاصل را تسکین می دهد
مطالعهای در Food & Nutrition Research نشان می دهد که افزودن روزانه روغن کنجد با طعم آجیل به برنامه آشپزی تان ممکن است درد و سفتی آرتروز را کاهش دهد. آنتی اکسیدان های قوی آن (سزامین، سزامول و سزامینول) سطح پروتئین التهابی مسئول درد را کاهش می دهد.
انداختن آجیل از قلب شما محافظت می کند
چه بادام زمینی خرد شده را روی سالاد خود خرد کنید یا گردوی برشته شده را روی ماکارونی خود بپاشید، این کار خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش می دهد. بر اساس تحقیقات انجمن قلب آمریکا، مصرف تنها چهار بادام زمینی بدون پوست در روز، خطر سکته مغزی ایسکمیک (شایع ترین نوع سکته مغزی) را تا 20 درصد کاهش می دهد. و یک مطالعه در مجله کالج قلب و عروق آمریکا نشان داد که مصرف روزانه هر آجیل به طور قابل توجهی خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب را کاهش می دهد.
کمی سرکه قند خون را ثابت می کند
تحقیقات دانشگاه ایالتی آریزونا نشان می دهد که ریختن سالاد با یک وینگرت ممکن است توانایی بدن شما برای بیرون کشیدن گلوکز از خون بعد از غذا را تا 55 درصد بهبود بخشد. اسید استیک موجود در سرکه آنزیم ها را از تبدیل سریع کربوهیدرات ها به قندها مسدود می کند تا به سیستم شما نفوذ نکنند.
نکته جالب
یک مطالعه UC Davis نشان میدهد که سبزیجات منجمد (که در اوج تازگی بستهبندی میشوند) تقریباً دو برابر بیشتر از محصولات تازهای که یک هفته قبل چیده شده بودند، مواد مغذی دارند