با این مغذی خوشمزه از آلزایمر دور بمانید!
گردو یک غذای مفید برای مغز است، یافته شگفت انگیزی نیست، اما یک دلیل قوی برای افزودن آجیل فوق العاده در صبحانه برای تقویت عملکرد شناختی در کل روز است.
یک مشت گردو همراه با صبحانه می تواند به جوانان در زمانی که نیاز به عملکرد عالی دارند، یک مزیت ذهنی بدهد. این به ویژه هیجان انگیز است که چنین افزودنی ساده غذایی می تواند تفاوت جالب در عملکرد شناختی ایجاد کند. گردو دارای اسیدهای چرب امگا۳ آلفا لینولنیک، پروتئین و پلی فنول است که ممکن است به تقویت عملکرد شناختی کمک کند.
آلفا لینولنیک اسید یک اسید چرب امگا ۳ گیاه پایه است که همراه با ترکیبات پلی فنلی می تواند به طور موثر استرس اکسیداتیو و التهاب را کاهش دهد، دو عاملی که باعث زوال شناختی می شوند.
استرس اکسیداتیو و التهاب عصبی بخشی از روند پیری و اختلالات شناختی خفیف، بیماری آلزایمر و سایر اختلالات مغزی هستند. مکمل گردو می تواند شناخت را بهبود بخشد و خطر یا پیشرفت اختلالات شناختی و آلزایمر را کاهش دهد.
به غیر از سلامت مغز، گردو غنی از مواد مغذی میتواند کل بدن را تغذیه کند. گردو همچنین از آجیل های سالم برای قلب در نظر گرفته شده است زیرا به کاهش کلسترول بد و بهبود سایر عوامل خطر قلبی و عروقی کمک می کنند.